Onpas ollut pitkä tauko blogiinkirjoittelussa! Ehkä tässä on se oikea Elämä tullut väliin... Eipä meillä kyllä mitään ihmeitä ole tapahtunutkaan tässä syksyn aikana.

Dinon kanssa käytiin siellä erkkarissa ja tuloksena oli T.... Arvostelu oli muilta osin hieno, mutta takaliikkeet olivat heikot ja siitä arvosana. Se nyt oli vähän arvattavissakin, mutta lähdettiinpä kokeilemaan. Sen jälkeen Dinon liikunta on parantunut huomattavasti. Enimmäkseen ollaan lenkkeilty metsässä ja takaliikkeisiin on tullut selkeästi enemmän voimaa ja vähän heikonoloiset kintereet vahvistuneet. Aavistuksen kinnerahtaasti Dino liikkuu vielä ja takapotkua saisi olla vielä enemmän, mutta ajan ja treenin myötä varmaan saadaan näitäkin asioita parannettua.

Lakun tyttäriä oli erkkarissa kolme kappaletta kehässä, pikkupentuluokassa Lakun ja Tindran tyttö Fiina ja isompien pentujen luokassa Operan tyttäret Carmen ja Tosca. Pääsin itse viemään Carmenia, nätti tyttö mutta toki vielä kesken kehityksen. Käyttäytyminen kehässä oli tosi hienoa, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Tokorintamaltakin on kuulunut hienoja uutisia: Lakun poika Hexa-Han Amigo on käynyt syksyn aikana ensimmäisissä toko-kokeissaan ja ehtinyt jo saavuttaa TK1-koulutustunnuksen!!!

Seuraavia jännityksen hetkiä päästään kokemaan parin viikon sisään kun Lakulle tulee kyläilemään Bella-neito. Juoksut olivat kuulemma alkaneet eilen joten ennen joulukuun puoltaväliä päästään tositoimiin!