Nyt on iloista kerrottavaa ja paljon! Tammikuun toinen päivä syntyi sitten Lakun ja Operan rakkauslapset, 4 urosta ja 3 narttua! Opera synnytti kaikki alusta loppuun itse ja hoitaa lapsiaan hienosti. Kaikki pennut olivat kuulemma heti oikein virkeitä ja elinvoimaisia ja samantien hakeutumassa maitobaarin ääreen kun olivat maailmaan päässeet :)

Innolla odotellaan lisää kuulumisia lapsista. Mahdollisesti yksi pennuista ainakin olisi tulossa Suomeen asustelemaan. Se olisi hieno juttu, pääsisi seuraamaan kasvua vähän lähempää.

Dinollekin kuuluu hyvää. Eilen aamulla se otti lenkillä ensimmäiset raviaskeleet kuukauteen, ihan kaikilla neljällä jalalla! Pikkaisen jäykän näköistä se oli vielä ja tietysti tuommoisen honkkelikoiven jalat ovat vähän löysät, mutta ontuminen oli poissa! Dino on selvästi löytänyt hukassa olleet koipensa uudestaan, jalkojen hallinta on jo ihan eri maata kuin aiemmin. Tänä aamuna ravaaminen ei enää näyttänyt ollenkaan jäykältä, vaan liikkuminen oli oikein kivan näköistä. Ihanaa ihanaa ihanaa! Jospa tää olis nyt ollut tässä eikä tule enää mitään takapakkia? Varovasti aloitellaan sitten kuntouttamista pidentämällä lenkkejä pikkuhiljaa. Alkuun tietysti ihan narussa vielä, ettei tuo uudestilöytyneessä elämänriemussaan kolhi itseänsä samantien.