Eilen meillä kävi koirahieroja Nina Oikarinen ja molemmat pojat saivat hierontakäsittelyn pitkän kaavaan mukaan. Nina halusi ensin nähdä molempien liikkeet ja sen jälkeen hierottiin. Laku pääsi ensin käsittelyyn. Lakulla oli eniten jumissa lavat ja niskan alue, johtuen osittain siitä että etupää on rasittunut takajalan vamman vuoksi ja osittain luultavasti siitä että herralla on taipumusta yrittää vetää hihnassa. Kolhun saanessa vasemmassa takajalassa ei tuntunut minkäänlaisia kipupisteitä ja Laku antoi käsitellä ja väännellä sitä oikein hyvin. Ilmeisesti aletaan olla koiven kanssa sitten voiton puolella!!!

Dinolla selvästi eniten jumissa oli selkä. Toki lavoissa oli vähän jumia myös, muttei niin paljon kun olisin luullut. Eipä Dino ole enää ontunut takapäätänsä, että siinä mielessä rasitusta ei ole tullut niin paljoa etuosalle. Selkä olikin sitten tosi kireä, sen takia Dino luultavasti välillä seisoo ja liikkuu selkä köyryssä. Katsotaan jos tämä nyt auttaisi siihen ongelmaan.

Nina näytti myös muutaman yksin kertaisen venytysliikkeen, joita voi itse tehdä ihan niin paljon kun ehtii ja jaksaa. Myöhemmin syksyllä Nina voisi tulla uudemman kerran hieromaan pojat. Hyvää tuntui tekevän, reippaasti molemmat venyttelivät tänä aamuna herättyään.

Lauantaina olisi sitten se erkkari.... Tänään on Dinolla pesupäivä kun en töiltä ehdi loppuviikosta pestä. Mä taidan olla ihan hermoraunio ennen kuin kehään asti päästään, saati sitten siellä nauhojen sisäpuolella!