Lumet on huvenneet hurjaa vauhtia ja keli toivottavasti alkaa lämmetä kunnolla. Pääsiäisen aikaan oli neljä päivää vapaata, joten ehdimme Lakun kanssa tehdä pitkiä lenkkejä, telmiä vähän naapuruston koirien kanssa ja käydä kyläilemässäkin. Niin, ja mamman muru täytti 2.4. jo kokonaiset kolme vuotta!!! Kyllä se aika rientää! Synttäripäivän kunniaksi Laku sai maksalaatikkokakun naudanmahatäytteellä ja sulatejuustokuorrutuksella.

Minä pääsin viikonloppuna katsomaan vielä Lakun lapsukaisia ennen kuin ne lentävät pois kotopesästä. Suloisia ja energisiä karvapalloja ne ovat, toivottavasti nähdään ja kuullaan heistä jatkossakin!

Eilen mentiin pitämään omia tokotreenejä kylän keskustaan entisen kaupan lastausalueelle, kun tällä viikolla ei pyhien takia ollut koirakoulua. Tehtiin muutamat paikallamakuuharjoitukset, luoksetulotreeniä lyhyellä matkalla, seuraamista ja kaukokäskyjä. Hienosti sujui kaikista häiriöistä huolimatta. Ainoa ongelma oli se, että herraa ei olisi yhtään huvittanut mennä makaamaan märkään maahan, mutta onnistuipa sekin kuitenkin.

Lopuksi treenailtiin viikonlopun näyttelyä silmällä pitäen seisomista ja juoksemista, otin erikseen näyttelypannan ja -hihnan mukaan ja harjoiteltiin niiden kanssa. Jestas sentään kun toi koira toimisi lauantaina yhtä hyvin kuin nyt harjoitellessa!!!! Taitaa olla turha toivo, luultavasti tositilanteessa se sitten esittää taas "parhaita puoliaan" kehässä... *huokaus*

Seuraava jännitysmomentti on sitten se luonnetesti kahden viikon päästä! Ihan käsittämätöntä kuinka nopeasti tämä alkuvuosi on mennyt, juurihan sinne sain paikan varattua ja ajattelin että sehän on sitten piiiitkän ajan päästä! Odotan mielenkiinnolla, koska en ole itse ollut ikinä edes paikan päällä katsomassa luonnetestiä.