Huikean lämmintä ja aurinkoista keliä on jatkunut juhannuksesta lähtien eikä loppua tunnu olevan näkyvissä. Pitemmät lenkkeilyt täytyy tehdä aamuvarhaisella tai yömyöhällä, kun mittari hipoo päivällämelkein +30 astetta, niin ei oikein pysty tuota mustaa karvakoiraa paljoa juoksuttamaan.

Kesän aikana ollaan käyty muutamat näyttelyt. Viimeisimpänä Forssa ja Pori viime viikonloppuna. Forssassa meni meidän tämän vuoden EH-putki poikki, Laku oli avoimen luokan liki kymmenen uroksen joukosta ERI4. Sunnuntaina Porissa tulos oli EH2. Arvostelu Per Svarstadilta oli suorastaan huikean hyvä, mutta liian tumma väritys toi valitettavasti sen EH:n... Porissa nähtiin Hannele ja Heikki, joilla oli mukana Lakun tytär Ada, Hexa-Han Adelfina. Ikää 5 kk ja älyttömän reipas ja mahtavaluonteinen lapsukainen. Noin suuri tapahtuma, paljon ihmisiä, koiria ja hälinää ja neito oli kuin kotonaan. Lisäksi Ada oli oikein lupaavan näköinen pentu, joten isillä on aihetta olla ylpeä.

Ensi viikolla pääsen katsomaan Lakun toista pentuetta, jänskättää nähdä minkälaisia lapsukaisia siellä on pentulaatikossa!

Elokuun alussa Laku saa sitten kaverin itselleen, en meinaa malttaa odottaa millään! Saa nähdä kuinka poika pienokaiseen suhtautuu...