Pikkuhiljaa on aurinko alkanut pilkistää ja toiveita on että noi hanget korkeat nietokset tässä joskus vielä sulaa poiskin...

Aika rientää hurjaa vauhtia, Lakun vauvat täyttivät maanantaina jo 4 viikkoa. Kävin niitä jo kertaalleen katsomassakin,  kun olivat vähän päälle kaksiviikkoisia. Silmät olivat auenneet kaikilla ja kovasti tahtoivat lähteä tutkimaan suurta maailmaa. :) Täytyy mennä vielä uudestaan katsomaan pentuja ennen kuin lähtevät uusiin koteihinsa. Toisen morsiamen visiitti Lakun luokse siirtyi ensi kesälle, jännitettävää riittää siis jatkossakin!

Eilen aloitettiin Koetottelevaisuuden alkeet -kurssi. Näköjään pieni tauko tokoharjoituksissa on tehnyt hyvää, semmoisella innolla Laku eilen teki hommia ja piti aivan valtavan hyvää kontaktia! Näin ensimmäisellä kerralla käytiin läpi perusliikkeitä ja ohjaaja seurasi vähän millä tasolla kukakin on. Ryhmä on mukavan pieni, 6 koirakkoa, joten pystyy antamaan kunnolla kädestä pitäen-opetusta jos on tarpeen ja kukin voi tehdä harjoituksia vähän oman tasonsa mukaan.

Perusasennon ja seuraamisen jauhaminen syksyllä ja alkutalvesta ei ilmeisesti ole mennyt hukkaan, ohjaaja kehui kovasti meidän perusasentoa ja käski muita ottamaan mallia Seuraaminenkin sujui suorastaan upeasti, vaikka itse sanonkin.