Lunta sitten tuli, ja pian se meni poiskin... Pari viikkoa oli ihana talvinen keli, sen jälkeen kuraa, rapaa, sadetta ja pimeyttä. Nyt on lämpötila ollut jälleen pakkasen puolella muutaman päivän ja tänä aamuna sateli jo vähän luntakin. Jouluvalmisteluja olen jo vähän aloittanut, eipä tässä ole enää kuin vajaa kolme viikkoa jouluun! Kun nyt saataisiin edes valkea joulu...

Mitään ihmeitä tässä kuukauden aikana ei ole tapahtunut, yhdellä Halibernikeikalla käytiin ja muuten ollaan lenkkeilty kotonurkissa. Pienen tauon jälkeen ollaan tehty taas vähän tokoharjoituksia, seuraaminen alkaa sujua jo aika hienosti. :)

Tämä vuosi on mennyt koira-asioiden suhteen aika lailla niin kuin uskalsin vähän toivoa. Laku on kehittynyt ihan hirmuisesti, sekä fyysisesti että henkisesti. Näyttelyistä tuli useampi ERI ja päästiin treenailemaan tokoa Pirkanmaan Sennenin koulutukseen. 

Ensi vuodelle suunnitelmissa on taas varmaan "muutamia" näyttelyitä, tammikuussa Turkuun on jo ilmoittauduttu. Eilen sain Lakun ilmoitettua myös luonnetestiin huhtikuulla! Se se vasta jännää on, kiva nähdä miten herra toimii ja mitä siitä sanotaan. Muutakin uutta ja jännittävää voi olla ohjelmassa vuonna 2010, Lakulle tulee jossain vaiheessa mahdollisesti morsian kylään ja mielessä on käynyt myös toisen koiran ottaminen. Saas nähdä kuinka suunnitelmat toteutuvat, mitä tapahtuu ja koska!