Ensi viikolla olis niin paljon jännitystä tiedossa, ettei meinaa nahoissaan pysyä. Torstaina alkaa koirakoulu ja viikonloppu menee näyttelyiden merkeissä. Lauantaina 29. päivä on sveitsinpaimenkoirien erikoisnäyttely Valkeakoskella ja sunnuntaina KV-näyttely Tervakoskella.

Koirakoulua odotan suurella innolla, Lakulla on ollut viime aikoina hirmuinen into tehdä yhdessä ja homma toimii, jännittää vaan nähdä toimiiko se yhtä hyvin sitten vieraalla kentällä muiden koirien keskellä.

Näyttelyistä ei suuria menestysodotuksia ole, erkkarin laput tuli tänään ja avoimessa luokassa on 30 urosta... Laku on kyllä kehittynyt kovasti ja alkaa olla uroksen näköinen, mutta hoikka poika se vieläkin on. Hyvässä lihaskunnossa kylläkin, mutta sitä muuta massaa ei juuri ole. Saa nähdä sitten mitä tuomarit tykkää.

Äsken Laku pääsi pellolle juoksentelemaan naapurin labbisten kanssa ja hyvin Pitko ja Paavo saivat näköjään herran väsytettyä. Tasainen läähätys kuuluu sohvan takaa, ei taida tänään tarvita enää kovin paljon lenkkiä.