Alkaa tuntua siltä että Dino Murheenkryynin jalkaongelmat ovat taaksejäänyttä elämää. Nyt ollaan päästy jo tekemään reippaita tunnin ja ylikin lenkkejä. Ontumista ei ole enää havaittavissa, ei lenkillä eikä lenkin jälkeen. Peruskunto ja kestävyys Dinolla ei tietenkään ole vielä ihan parasta luokkaa, huomaa selvästi että se väsyy nopeammin kuin Laku. Mutta ontumista ei tosiaan enää ole näkynyt ja Dinon ravi näyttää hyvin kauniilta :) Takajalkoihin saa vielä tulla voimaa vielä lisää, mutta se paranee ajan myötä. Nyt me kuntoillaan reippaasti ja kehitetään lihaksistoa ja kestävyyttä. 

Näyttelyihin tähtääminen on jo aloitettu, päivittäin harjoitellaan seisomista ja juoksemista lähes joka päivä. Viime viikonloppuna käytiin ihan ensimmäistä kertaa mätsärissä, siis ihan kehässä asti. Dino esiintyi ja käyttäytyi yllättävänkin nätisti, ajatellen sitä kuinka vähän aikaa ollaan tässä treenailtu (johtuen laiskasta ja saamattomasta omistajasta). Juokseminenkin sujui oikein hyvin. Suureksi yllätyksekseni Dino sai punaisen nauhan ja sijoittui vielä punaisten neljänneksi!!! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, ainakin yhteen mätsäriin mennään vielä ennen erkkaria.

Molemmat sällit tuli ilmoitettua Tampereen erikoisnäyttelyyn syyskuussa. Sen lisäksi esitän vielä ainakin Lakun tyttären Carmenin ja mahdollisesti myös äitinsä Operan... Tuleepahan juostua kerrakseen, jos ei muuta :D Opera ja Carmen tulevat ensi viikolla Suomeen käymään, kun Carmenin rabies vasta-ainetestin tulokset tulivat tänään. Nyt on paperit kunnossa, pääsee neito vielä takaisin Ruotsiinkin. Kiva nähdä minkälainen tytöstä on kasvanut, ikää on nyt 7 kk. Toivottavasti muitakin Lakun jälkeläisiä on ilmoittautunut erkkariin, viimeisimmästä pentueesta pitäisi ainakin yksi narttu tulla pikkupentuluokkaan.

Lakun kanssa pitäisi ensi viikolla mennä halibernikeikalle Tampereelle. Lakukin on treenaillut vähän näyttelyesiintymistä, juoksemista täytyisi harjoitella ja paljon. Jos saisi herraan vähän aiempaa enemmän vauhtia kehässä...