Eilen käytiin halibernikeikalla Lakun kanssa Tampereella Järvensivulla, paikallisen omakotiyhdistyksen kesäjuhlilla. Paikalla oli paljon lapsiperheitä ja Laku otti tyytyväisenä lasten rapsutukset vastaan. Tuttujakin oli paikalla, satuttiin törmäämään Juhan vanhempiin ja siskoon perheineen. Laku oli onnesta kiemuralla anopin ja appiukon nähdessään

Keikan jälkeen treffattiin Christian, Opera ja Lilla Carmen Rauhaniemen uimarannan tykönä. Carmen oli suloinen pikkuneiti, reipas ja rohkea kuin isänsä, muttei ehkä ihan yhtä rämäpäinen... Keskenkasvuinen tyttö se vielä on, siinä hassussa koipeliini-iässä, mutta terverakenteiselta ja nätiltä näytti. Kulmaukset oli tosi kauniit, selkä suora ja runko hyvin tasapainoisen näköinen. Saas nähdä sitten mitä erkkarissa sanotaan!

Erkkarista puheen ollen, Carmenin sisko Toscakin on tulossa sinne pentuluokkaan! Se oli kiva ylläri, odotan innolla että pääsee näkemään Toscan omistajineen!

Tänä aamuna käytiin vaihtelun vuoksi poikain kanssa aamulenkillä kylän kuntopolulla ja totesin että sehän onkin ylä- ja alamäkineen hyvä baana kohentaa Dinon lihaskuntoa. Eikä se pahaa tehnyt Lakulle eikä mullekaan.