Tänään tulee viikko täyteen Dinon leikkauksesta. Haava polvesta on parantunut todella hyvin, se alkaa olla jo ihan ummessa eikä Dino ole ainakaan vielä osoittanut ylenmääräistä kiinnostusta sitä kohtaan. Ollaan siis voitu jatkaa niin, että öisin ja muuten kun pojat ovat keskenään, Dinolla on t-paita päällä, muuten on saanut olla ilman. Tietysti tarkkailen silmä kovana ettei kumpikaan nuole haavaa. Hyvältä se kyllä tosiaan näyttää, ei punota eikä vuoda mitään.

Vielä Dino keventää leikatulla jalalla ja varoo sitä varsinkin sisällä, mutta ulkona se välillä varaa jo ihan normaalisti painoa sille. Liikkuminen ja kaikki toiminta käy päivä päivältä ketterämmin. Eilen harjailin Dinoa kun se makasi kyljellään lattialla. Ilmeisesti harjaaminen teki hyvää, kun Dino kellahti selälleen ja venytteli takajalkojaan. Se venytti molemmat takajalkansa ihan suoraksi taakse ja sen jälkeen koukisti ne mahan päälle. Se näytti oikein hyvältä, molemmat jalat venyivät yhtä paljon ja koukistuivat yhtä helposti. Ja juuri nyt poika näyttää rapsuttavan korvantaustaansa leikatulla jalalla!

Olen tyytyväinen, koska tähän mennessä ei vielä ole voinut edes jumpata tai venyttää jalkaa. Vajaa viikko siihen kun otetaan tikit pois ja sen jälkeen päästään kuntouttamaan. Tämän alun jälkeen olen oikein positiivisella mielellä sen suhteen, että siitä tulee vielä oikesti kunnolla toimiva jalka. :)