Kesä on jotenkin hujahtanut ohitse, eikä muka ole ehtinyt edes kirjoitella blogiin.

Tärkein asia mitä tässä välillä on tapahtunut on se, että kesäkuun lopulla käytiin Dinon kanssa lonkka- ja kyynärkuvilla tutulla ja turvallisella Kallion Juhalla Eläinystäväsi Lääkärissä Tampereella. Juha kuvasi aikoinaan Lakunkin ja operoi Dinon polven, joten samalla sitten tarkastettiin myös polven tila. Kuvat näytti suhteellisen hyvältä, Juha arvioi että tulokseksi saattaisi tulla B/C 0/0. Leikatun jalan lonkka oli aavistuksen löysempi kuin toinen, johtuen siitä että Dino on kasvuiässä ontunut sitä jalkaa. Lonkkamaljat ja muut olivat hyvän malliset ja hyvin siistin näköiset.

Ja se polvi... Juha oli ihmeissään polvikuvaa katsellessaan, sanoi että se on suorastaan hämmästyttävän hyvin parantunut. Nivelrikosta tai muustakaan ongelmista ei näkynyt merkkiäkään ja päällisin puolinkin tuntui ja näytti hyvältä, lihaksisto oli alkanut kehittyä hyvin ja jalat ovat oikea-asentoiset.

Tällä hetkellä ontuminen alkaa olla taaksejäänyttä elämää, pientä kevennystä näkyy ainoastaan silloin, kun Dino on väsynyt pitemmän lenkin loppupuolella tms. Dino liikkuu hyvin ketterästi tätänykyä ja saa jo pieniä pätkiä kulkea vapaanakin metsässä ja pellolla. Metsälenkkejä tehdään ahkerasti, se on kaikkein tehokkainta liikuntaa. Uimassa ollaan käyty välillä myös. Sen verran hyvältä näyttää, että taidan toiveikkaana ilmoittaa Dinon Tampereen erikoisnäyttelyyn syyskuun alussa! :)

Kennelliitosta ei ole vielä tullut arviota Dinon kuvista, kestää jonkin aikaa kun se samalla rekataan Suomen rekisteeriin. Lähetin kuvat kasvattajan pyynnöstä arvioitavaksi myös Saksaan, sieltä saatiin jo tulos: B2 0/0!!!!