Ensilumi sitten tuli ja meni. Dino oli vähän ihmeissään siitä kylmästä valkoisesta aineesta, mitä maahan oli tullut. Laku taas oli aivan onnessaan ja hepuloi, vaikkei lunta ollut parhaimmillaankaan edes sentin kerrosta.

Dino on nyt 4,5 kk ja viikonloppuna painoa oli noin 29 kg. Pentuhampaat ovat lähteneet kulmureita lukuunottamatta, ja komea iso (vaikkakin toistaiseksi vähän harva) hammaskalusto on kasvamassa. Purentakin näyttää hyvältä ainakin tässä vaiheessa :) Pentuvilla tippuu isoina tuppoina, mun vauva ei ole enää niin vauva...

Koirakoulussa ollaan käyty aina kun on päästy, työt ovat pahasti haitanneet vapaa-ajan harrastuksia. Sennenkoirakoulu päättyi nyt, mutta 27.10. aloitamme pentukurssin koirakoulu Cannuksessa Sääksjärvellä. Kevätpuolella voisi sitten ehkä jo katsoa ihan varsinaisia toko-kursseja.

Yhteen pentunäyttelyyn Dino on ilmoitettu marraskuussa, seuraavat menee sitten ensi vuoden puolelle. Tällä hetkellä ajatuksissa olisi ilmoittaa molemmat pojat Turkuun tammikuussa, saa nyt nähdä kuinka Dino kehittyy ja pysyykö Lakun komealla alulla oleva talvikarva.

Lakun kanssa odotellaan morsianta saapuvaksi, vielä ei ole juoksut alkaneet...