Juhannus oli ja meni. Vietimme keskikesän juhlaa kaveriporukalla mökillä Karstulassa, ja Laku pääsi myös nauttimaan mökkeilyn iloista. Valitettavasti iloa vähän himmensi se hot spot, herra oli pari ensimmäistä päivää kohtuullisen vaisu ja väsynyt.

Lakun mielestä reissun parasta antia oli varmaankin makkaran grillaus ja tutkimusretket lähiseudun asumattomiin saariin. Mökin vuokraan kuului myös iso perämoottorilla varustettu lautta, jolla oli kiva käydä tutkailemassa ympäristöä. Lähistöllä oli useampi ihan autio saari, niissä sai herra juoksennella ihan valtoimenaan ja tutkia maisemia. Mökillä ei viitsinyt pitää irti, kun aivan vieressä oli parikin muuta mökkiä, joissa molemmissa oli koiria. Olisi houkutus lähteä tutustumaan saattanut käydä liian suureksi vieraassa ympäristössä.

Hot spot alkaa olla onneksi jo lähes voitettu kanta. Iho on siistin näköinen eikä enää vuoda, pikkuisen auki se vielä on mutta pahin on jo ohi. Paljaaksi ajeltuun länttiin on jo viikossa kasvanut reilun puolen sentin sänki, joten ehkä me vielä tämän vuoden puolella päästään näyttelyihinkin!

Juhannusreissu teki varmaan ihan hyvää Lakulle siinä mielessä, että kotiin paluun jälkeen ei ole enää haikaillut ja huokaillut kadonneen kaverinsa perään . Ruokakin on alkanut taas maistua ja lenkeillä mennään reippaasti. Paitsi nyt, kun kelit ovat mustalle ja karvaiselle kohtuullisen kuumat... Pitemmät lenkit ajoittuvat aikaiseen aamuun ja myöhäiseen yöhön.