Tirppa Koipeliini Pakettijalka menee tänään taas käymään elukkalääkärissä. Aamulla paketissa olevan kintun tassu oli aivan älyttömän turvoksissa, se oli ihan semmoinen kova pallo! Peljästyin ihan pikkuisen... Leikkasin siteen alareunaa vähän auki ja hieroin tassua, ensin varovasti ja sitten pumppasin vähän voimakkaammin kun jalka vähän pehmeni.

Kotikonsteilla muuttui jo vähän normaalimman näköiseksi, mutta soitin silti Toivetiin ja sain illalle ajan. Liekö sitten päälle 20 asteen pakkanen ulkona vaikuttanut, lämpötilan vaihtelut on tietysti aika rajuja kun pihalla on -24 ja sisällä +21. Sinänsä ei ihme että nestettä kertyy. Onneksi päästään jo heti tänään lekurille ja saadaan varmaan uusi paketti jalkaan. Helpottaa vähän omaakin mieltä. Ja on se varmasti kipeäkin se jalka kun on ihan älyttömän turvoksissa. Kun nyt muuten Dino käyttää ihan nätisti sitä koipeansa ja on pysynyt suht rauhallisesti levossa. Paraneminen etenee varmaan ihan hyvin noin muuten, niin ei sitä enää mitään lisävaivoja toivoisi.

Dinon kanssa ollaan treenailtu naksuttimen käytön alkeita ja nopeasti se oppikin jutun juonen. Nyt sitten harjoitellaan naksuttelemalla kaikkea hyödyllistä kuten esimerkiksi morjenstamista  (etutassu yläviistoon, tunnetaan myös nimellä "Heil" :D ) ja sukkien ottamista pois jalasta. Tässä sen taas huomaa kuinka paljon enemmän aivotyö väsyttää koiraa kuin liikunta, kovin montaa 5 min pätkää ei ole päivässä tarvinnut tehdä, kun sisällä riekkuminen on vähentynyt huomattavasti.

Lakun kanssa ollaan käyty metsälenkkeilemässä ja on tullut treenailtua senkin kanssa kaikenlaisia temppuja siinä sivussa kun olen Dinoa opettanut. Pentu-uutisia odotellaan, Operan pentujen syntymää pitäisi odotella vielä reilu kaksi viikkoa ja Sanin astutuksesta on nyt kulunut pari viikkoa, kohtapuoliin voisi jo näkyä jotain ensimerkkejä :)