Kesäloman ensimmäinen viikko on takana ja ilmat ovat vallan upeat! Tälle päivälle on lupailtu +30 lämmintä, se alkaa kyllä noille karvakavereille olla vähän liikaa, mutta tehdään lenkit sitten kun vähän viilenee.

Kuukausi on menty eteenpäin sitten viimeisimmän blogikirjoituksen. Dinon kanssa ollaan edelleen käyty kerran viikossa fysioterapeutilla. Kuntoutuminen etenee hyvin, eilen fyssari totesi että takajalkoihin on jo tullut lihaksia jonkin verran. Olen pyrkinyt käymään metsälenkillä poikien kanssa kerran päivässä, lenkin pituus on tällä hetkellä noin 45 minuuttia. Kävellessä Dino ei onnu enää ollenkaan, ravissa kovalla alustalla silloin tällöin mutta eilen kuulemma näytti jo oikein hyvältä. Löysähän Dino on vielä joka puolelta, etujalat huitovat ravissa vähän miten sattuu ja takapääkin on liikkeessä vähän löysä ja selkä pyörii kun nahka on vielä vähän liian iso. Ne onneksi parantuvat ajan ja lihasten kehittymisen myötä, ja kuntoutuminen nopeutuu varmaan tästä eteenpäin kun ontuminen on poissa.

Eilen käytiin poikain kanssa uimassa ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Ostin syksyllä Mustin ja Mirrin remonttimyynnistä molemmille Hurtan pelastusliivit uloskantohinnalla ja nyt päästiin testaamaan niitä. Laku piti perinteisen kiljumiskonsertin rannalla ennen kuin meni kahlaamaan, mutta Dino ei juuri näyttänyt vettä hätkähtävän. Kahlaamisen jälkeen uskaltautuivat uimaankin, Dino ui tosi nätisti ja rauhallisesti eikä Lakukaan liiviensä kanssa huitonut ihan niin kuin aikaisemmin siellä vedessä. Nyt kun kelit on näin mahtavat ja lämpimät niin täytyy varmaan yrittää päivittäin käydä uimassa, se on loistavaa kuntoutusta Dinolle eikä tee Lakun vähän löysälle etuosallekaan pahaa.

Kävin tuossa pari viikkoa sitten katsomassa Lakun ja Tindran pentuja vielä ennen kuin lähtivät uusiin koteihinsa. Mahtavia palleroita ovat, ja tosi suuria ja vahvoja! Saattavat olla aika vilkkaita lapsukaisia, kun emä ja isä ovat molemmat aika kekseliäitä tapauksia ;) Toivottavasti pääsen vielä joskus näkemään kaikkia pentuja!

Ja Lakun ja Moonan pennut, Moonmate's M-pentue täyttää tänään vuoden! Onnea Roosalle, Maxille, Panulle ja Onnille!!!