Eilen pidin Dinon kanssa pitkästä aikaa kunnon treeniä takapihalla. Harjoiteltiin perusasentoa, seuraamista pieninä pätkinä, istumista ja maahanmenoa ja paikallaolon alkeita. Intoa oli alkuun enemmän kuin taitoa, mutta kun rauhallisesti edettiin ja pakitettiin takaisin kun intoiltiin liikaa, niin keskittymistäkin löytyi.

Seuraaminen on periaatteessa hirmuisen hyvää, Dinon kontakti on ihan mahtava. Sitten vaan kun se alkaa intoilemaan liikaa, niin se poikittaa mun eteeni. Täytyy siis harjoitella hyvin pieniä pätkiä kerrallaan ja palkita heti parista askeleesta kun se kulkee nätisti rinnalla. Ennemmin kuitenkin näin päin kun se, että jätättäisi tai ei pysyisi kontaktissa. Liikaa intoa saa tiputettua ajan mittaan pois, mutta toisinpäin se on hankalampaa.

Paikallaoloa harjoiteltiin istuen, menin ihan parin askeleen päähän ja takaisin palkkaamaan. Sitä toistettiin useamman kerran. Olin positiivisesti yllättynyt siitä kuinka hyvin ne onnistuivat, Dino kun on niin kovasti mun perään että epäilin ettei se irtautuminen suju ollenkaan. Alku ainakin näytti hyvältä, että ei muuta kuin treeniä, treeniä ja treeniä.

Lakulle kuuluu oikein hyvää, nyt on juoksut alkanut ja Lakun ensirakkaus ja unelmanainen on reilun viikon päästä tulossa sitten visiitille tositarkoituksella