Nyt se on sitten tosiaan talvi, lunta on maassa ihan kunnolla ja muutaman päivän ollut päälle kymmenen asteen pakkasia. Pojat ovat tietysti ihan innoissaan. Ollaan tehty pitkiä metsälenkkejä ja herrat ovat päässeet oikein nauttimaan lumileikeistä.

Tänään Dino löysi metsästä hieeenon ison kepin ja alkoi järsimään sitä. Laku, joka ei meilläoloaikanaan ole kertaakaan leikkinyt vetoleikkejä toisten koirien kanssa, meni ja otti kiinni kepin toisesta päästä. Ensin ne järsivät keppiä kilpaa ja sitten alkoivat kiskoa sitä. Sitä oli aika ihana katsella, pojat tulevat niin hienosti toimeen keskenään ja Laku selvästi nauttii Dinon kanssa touhuamisesta. Sisällä ne järsivät puruluita vieri vieressä ja metsälenkin jälkeen kotiuduttua katselin että Laku oli päästänyt Dinon nukkumaan makuupaikallensa. Tähän mennessä Tirppa on saanut aina äänekkäät häädöt kun on erehtynyt menemään Lakun nukkumanurkkaan.

Eilen käytiin Dinon kanssa ensimmäisessä näyttelyssä, matkustettiin junalla pentunäyttelyyn Messukeskukseen. Dino oli kuin kotonaan, sekä junassa että näyttelyssä. Luonne sillä on kyllä puhdasta kultaa, se ei hötkyile turhia vaikka tietysti normaalia pennun uteliaisuutta ja touhukkuutta löytyy. Dino otti lunkisti hälinästä, tungoksesta ja tuhansista ihmisistä ja sadoista muista pennuista huolimatta. Ensiesiintyminen kehässä sujui myös kivasti ja arvostelu oli muuten hyvä, mutta tuomari moitti "monimutkaista" selkälinjaa ja liikkeessä näkyvää takakorkeutta ja sen takia jäätiin 5-7 kk urosten luokan toiseksi. No joo, on sillä persus viitisen senttiä korkeammalla kuin etupää...  Pentunäyttelyt on pentunäyttelyitä, ei me kovin vakavaa menestystä menty sinne hakemaankaan. Luokan voittaja oli melkein kuukauden nuorempi ja paljon tasaisemmassa kehitysvaiheessa vielä tällä hetkellä. Nätti pikkupoika kyllä, ei siinä mitään

Katsellaan sitten kehiä uudemman kerran ensi vuoden puolella, Turkuun olen ilmoittanut molemmat herrat. Dinon kanssa varmaan käydään mätsärissä Lempäälässä ensi viikonloppuna.

Jännityksellä odotellaan tuottiko Lakun astutus tulosta, kohta tulee neljä viikkoa täyteen ja morsian pääsee ultraan.