Kevät on nyt tullut, lämpötila huitelee päivisin jo viidessätoista asteessa ja lumet ovat lähteneet. Nyt päästään tekemään metsälenkkejä ihan toden teolla ja pojat on nauttineet siitä suunnattomasti. Dinon liikkuminen näyttää päivä päivältä paremmalta, metsässä ei meinaa enää pysyä perässä. Täytyy kohta ottaa käyttöön fleksi kun ei herraa irti vielä voi pitää. Tai sitten käyn ostamassa jälkiliinan, se voisi olla vielä parempi tuolla maastossa.

Jälkiliinalle voisi olla muutenkin käyttöä, me mennään nimittäin Lakun kanssa lauantaina mejä-kurssille Narvaan! Hauska nähdä mitä Laku tykkää ja kuinka jaksaa keskittyä maastossa jäljestykseen.

Dinolla on huomenna seuraava fysioterapeuttikäynti. Tällä kertaa mahdollisesti kokeillaan vesiallasta. Päivittäin ollaan nyt käyty siellä metsässä, max puolen tunnin lenkkejä kerrallaan. Lisäksi ollaan tehty ohjeiden mukaan istu-seiso harjoituksia. Omaan silmään Dinon liikunta on taas tässä viikossa mennyt parempaan suuntaan ja varsinkin jalkojen ja koko kropan koordinaatio.

Huomenna illalla pääsen sitten katsomaan Lakun pentusia, joilla on ikää 3,5 vk. Kyllä tää aika rientää, juurihan ne muka syntyivät ja kohta tulee jo kuukausi täyteen!