Kun yksi alkaa olla kunnossa, niin sitten sattuu toiseen... Aamulenkillä Laku ulvahti kesken matkan ja pysähtyi niille sijoilleen. Vilkaisin heti tassut, ekana tuli mieleen että se on astunut lasinsiruun. Ei näkynyt siruja ja anturat oli ehjät joten lähdettiin liikkeelle. Laku otti pari pomppivaa askelta ja sen jälkeen kulki ihan normaalisti. Kotona se vingahti pari kertaa, kerran ollessaan makuulla kun Dino tuli läpsimään sitä tassulla ja toisen kerran kun käytiin takapihalla pissillä ja Laku seisoi porrastasanteella odottamassa että avaan oven.

Koska se liikkui muilta osin ihan normaalisti, samoin kuin söi, joi ja pissasi, niin tuskin nyt mitään kovin vakavaa on. Ehkä siellä tassun pohjassa kuitenkin on jotain, se on vahvin epäily. Täytyy tonkia suurennuslasin kanssa kunhan pääsen kotiin.

Dinolla sen sijaan alkaa pyyhkiä ihan hyvin, se ei kevennä havaittavasti enää yhtään liikkuessa. Paikoitellen liikkeet on vielä vähän jäykät, varsinkin kääntyessä, mutta ei se mikään ihme ole kun operaatiosta ei ole vielä kolmea viikkoakaan. Päivä päivältä näyttää paremmalta ja voidaan vähitellen pidentää lenkkejä. Olen ollut fysioterapeuttiin yhteydessä ja varataan aika sinne kunhan löydetään molemmille sopiva ajankohta.