Tänä aamuna Dino tuli juosten vastaan, kun nousin sängystä! Tähän mennessä liikkuminen on varsinkin juuri herättyä ollut vähän varovaista ja jäykkää, mutta nyt oli kaikki "jäykistely" poissa. Hip hip hurraa!

Dino varaa päivä päivältä enemmän painoa leikatulle jalalle, se astuu käynnissä jo ihan koko jalalle eikä enää hipsuttele varpaillaan ja seisookin ihan koko tassulla. Toki se ajoittain vielä keventää vähän liikkuessa, mutta aina vaan paremmalta näyttää.

Vauhtia Dinolla alkaisi olla jo enemmänkin kuin tarpeeksi. Lääkärin ohjeiden mukaan liikutetaan max 5 minuutin pissatuksia kerrallaan, mutta Dino haluaisi jo juosta ja kirmailla ja painelisi varmaan vaikka kuinka pitkään jos antaisi. On sitten pitänyt kehittää kaikkea sisäpuuhaa ja aivojumppaa että saisi virtaa vähän pois. Noutokapulan pitoa, lelujen nimien opettelua ja lelujen hakemista, nappuloiden etsimistä (se on muuten hyvää puuhaa näköjään, kun Dino etsii ihan oikein nenänsä kanssa nappuloita niin vauhtia ei ole liikaa mutta tulee hyvää painonsiirto- ja takapään käyttöharjoitusta ihan itsekseen kun se kääntyilee ja pyörii ja etsii) ja kevyenä jumppana muutaman kerran päivässä istu-seiso-istu asennonvaihtoja.